TEKNOLOJİ HABERLERİ

AMD RX 6600 Benchmark

AMD RX 6600 Benchmark

AMD RX 6600 Benchmark Ürünü Piyasaya Gizli Bir Durumda Sızdırıldı; 

Aslında resmi açıklamalarda  AMD RX 6600 Bencmark ürünün kesin olarak 13 Ekim’de piyasaya yeni bir ürün olarak sunulması bekleniyordu. Fakat bu durum beklenenin dışında beklenmedik bir olayla piyasaya sunuldu veya sunulmak zorunda mecbur kılındı. Bu hadise oyun performansına ek olarak katacağı katkıya kullanıcılar tarafından önceden bilgi edinme ve düşünme özgürlüğü sundu.

AMD RX 6600’un 3D Mark teknolojisi ile test edildi ve standart bir RX 6600’ün Time Spy testi ile ortaya çıkan verilerin sonucu bize şunları gösteriyor 8.115 grafik puanı elde edilmiş olduğu bilinen bir gerçektir. AMD RX 6600’ın Hord Hardware’den kıyaslama yapılarak AMD RX’in yaklaşık 350 puan ile geride bıraktığı bilinmekte.

AMD RX 6600’zın diğer bir modeli olan standart RX 6600 ürününe kıyaslamalar ve  değerlendirmeler çok hızlı bir oranda  ve büyük bir konu şeklinde  eleştirilmeye her üründe olduğu gibi eleştirilere maruz kalmaya çok kısa bir süre içerisinde başlamıştır. Özellikle kullanıcılar bu konu hakkında yani AMD RX 6600’un özellikleri ve diğer modellerinden ayıran özelliklerini de aramaya başlamışlardır.

AMD RX 6600 Benchmark Ürününü Kim Sızdırdı?

AMD RX 6600 Benchmarkı sızdıran kişi şahıs ismi olarak bilinmiyor fakat Twitter’da bir sosyal medya hesabına sahip olan kullanıcının Twitter ismi HXL olarak bilinmektedir  ve bu kullanıcının bu konu hakkındaki paylaşımı HXL isimli kullanıcının yapmış olduğu gerçeği kesin bir şekilde belirtilmiş olan mevcut  bir durumdur.

AMD RX 6600 Ekran Kartı’nın Fiyatı Nedir?

Tabiki teknolojik alanda daha fazla özellik niteliği taşıyan AMD RX 6600 ürününün fiyat tartışması ana kartı alacak ve fiyatın durumunu merak eden birçok kullanıcı oluşmuştur. Herkes tarafından merak konusu haline gelmeyi başarmıştır. Ürün sahipleri resmi bir açıklama yapmadığı için şuan da tahmin edilen satış fiyatı dört yüz elli ve dört yüz dolar arasında olacağı düşünülüyor.

Tam tersi bu ürünün daha üst bir fiyatta olacağı da düşünülmektedir. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikleri daha mı gelişmiş bu konu hakkında yorumlarınızı lütfen belirtin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu