GÜNCEL GELİŞMELER

Zabıta Teşkilatının 196. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

1 – 7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle 2 Eylül 2022 Cuma günü saat 10.00'da Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen törene; Malkara Belediye Başkan Vekili Mehmet Erdem, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar, Belediye Meclis Üyesi Volkan Soğancılar, Malkara Belediyesi Zabıta Müdürü Emrah Özsoybaş, Malkara Belediyesi Birim Müdürleri ve Zabıta Müdürlüğü personelleri katıldı.

 

Malkara Belediye Başkan Vekili Mehmet Erdem ve Malkara Belediyesi Zabıta Müdürü Emrah Özsoybaş’ın Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile devam etti.

 

Tören Malkara Belediyesi Zabıta Müdürü Emrah Özsoybaş’ın günün anlam ve önemi belirten konuşmasının ardından son buldu.

 

Malkara Belediye Başkan Vekili Mehmet Erdem, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar ve Belediye Meclis Üyesi Volkan Soğancılar, güvenlik ve huzurumuz için gece gündüz çalışan Malkara Belediyesi Zabıta Personellerinin Zabıta Haftası’nı kutlayarak, çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu