PRATİK BİLGİLER

Ücretsiz Kaliteli Video ve Stok Fotoğrafları Bulacağınız 7 Site

Ücretsiz Kaliteli Video ve Stok Fotoğrafları Bulacağınız 7 Site

 

Blog sitelerinde, dijital pazarlama çalışmalarına kadar birçok alanda stok fotoğraflara ihtiyaç duyuluyor. Bu konuda dünya çapında pek çok popüler ve ücretli hizmet var ancak ücretsiz olarak stok fotoğraf bulabileceğiniz web siteleri de var. Çalışmalarınızda kullanmanız için ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraflar sunan 7 site şu şekildedir:

Picjumbo

Picjumbo, stok siteleri arasında ücretsiz fotoğraf indirmek için en kullanıcı dostu ara yüzü, görseli kolayca bulmanızı sağlar. Ayrıca üyelik gerektirmeyen görselleri siteden kolayca indirebilirsiniz. Ayrıca spor, yemek, restoranlar veya beslenme ile ilgili içerikler de bulabilirsiniz.

Pexels

Ücretsiz fotoğraf indirebileceğiniz bir diğer site ise Pexels. Oldukça geniş ve zengin bir görsel kaynağına sahip. Stok videoların da yer aldığı sitenin kullanımı kolaydır ve kullanıcı dostu düzeni ile tüm işlerinizi yapmanızı sağlar. Yüksek çözünürlüklü görüntüleri ve 4K videoları ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Pixabay

4K çözünürlüğü ve geniş görsel arşivi sayesinde aradığınızı bulmanızı kolaylaştırıyor. Üyelik gerektirmeyen bir sisteme sahip olan site, bazı tasarım fotoğraflarını ücretsiz olarak kullanmanıza da olanak tanıyor. Aradığınız tüm görselleri gelişmiş bir filtre ve büyük bir dosya ile bulabileceğiniz Pixabay, hızı ve kullanım kolaylığı ile içeriğinizin kalitesini artırabileceğiniz bir yerdir.

Freepik

Freepik, size geniş bir fotoğraf arşivi ve 4K video seçenekleri sunar ve stok görüntüleri ücretsiz olarak indirmenize izin verir. Ücretli üyelik sistemine de sahip olan sitede web tasarımlarınız için ücretsiz ikonlar da indirebilirsiniz. Hızı, basit tasarımı ve kapsamlı kaynakları ile Freepik ücretsiz bir fotoğraf sitesidir.

SplitShire

SplitShire sitesinde gezinmenin keyfini çıkarın. Zarif, yüksek kaliteli grafikler sunan stok fotoğraf sitesi, tasarımcı görsellerine de yer veriyor. Ücretsiz olarak fotoğraf indirebileceğiniz SplitShire, size ücretsiz bir video seçeneği de sunuyor.

Gratisography

Gratisography Site, eğlenceli, yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf arayanlar için harika bir görsel arşiv sunuyor. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz görseller ve fotoğraflar sayesinde içeriğinizin kalitesini artırabilir ve sürekli güncellenen görsel arşivi sayesinde kendinizi fotoğraf arama zahmetinden kurtarabilirsiniz.

Stocksnap

Stocksnap sitesi, yüksek kaliteli, yüksek çözünürlüklü görüntüler sağlar ve ücretsiz görüntüleri hızlı bir şekilde indirmenize olanak tanır. Sitenin geniş bir fotoğraf arşivi var, ücretsiz stok fotoğrafları indirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu