PRATİK BİLGİLER

Tesettür Mont Nereden Alınır?

Tesettür Mont Nereden Alınır?

Soğuk iklimlerde iyi bir kışlık kaban kesinlikle gereklidir. Montlar sadece kışın değil, sonbahar ve ilkbaharda da en çok kullanılan kıyafetlerden biridir. Soğuktan, yağmurdan ve diğer kötü hava koşullarından korur.

Kıyafet tarzınızı mükemmel bir şekilde tamamlar. Bir tesettür monta ihtiyacınız varsa, aralarından seçim yapabileceğiniz sayısız model var.

Zamansız bir kesime veya siluete sahip bir tesettür mont ya da son trendlerle tasarlanmış bir mont seçebilirsiniz.

Ayrıca, tesettür mont ve diğer kabanlar arasında seçim yaparken vücut tipinize, boyunuza, doku ve renk tercihlerinize odaklanabilirsiniz. Uzun ve kısa tesettür mont çeşitlerini Zülays giyimdeki ürünler arasında bulabilirsiniz.

Tesettür Kaban Pulları

Tesettür kabanların birçok çeşidi vardır. İstek ve ihtiyaçlarınıza uygun bir mont alarak kendinizi soğuktan korurken aynı zamanda tarzınızı da gösterebilirsiniz. Tesettür gabardin kabanlar genellikle uzun kaban şeklinde ve diz altı şeklinde üretilir.

Özellikle kış ve sonbahar aylarında giymek için idealdirler. Bu tür ürünler sadece gabardin kumaştan değil, deri veya poplinden de yapılır.

Tipik olarak çıkarılabilir yalıtımlı astarlara, reglan kollara sahiptirler ve klasik versiyonlar, ayak bileğinin hemen üstünden dizin hemen üstüne kadar çeşitli uzunluklarda gelir. Montlar rüzgâr ve yağmura karşı koruma sağlamak için tasarlanmıştır.

Şelale tesettür mont son zamanların en popüler dış giyim modellerinden biridir. Şelale montu, şelale etkisi için kumaşla süslenmiş bir ön kısma sahiptir.

Bu tesettür mont siyah ve beyaz başta olmak üzere krem, kırmızı, yeşil ve mavi olmak üzere farklı renk seçenekleri sunmaktadır. Zülays internet sitesindeki en yeni modelleri inceleyebilirsiniz.

Genellikle uzun bir model olarak tasarlanır. Tesettür kapalet, belden aşağıya oturan bol bir kesime sahiptir ve pelerin stilinin daha kısa bir versiyonudur. Tesettür montlar genellikle önde düğmeli veya fermuarlı bir başlık içerir. Biraz daha kalın bir doku ile yapılır ve özellikle aşırı soğuk havalarda harika bir seçimdir.

Tesettür lüks mont en popüler dış giyim türlerinden biridir. Yumuşak ve sıcak kalıbı ile birçok kişinin mont ihtiyacını karşılar. Öncelikle orta uzunlukta olacak şekilde tasarlanmıştır, yakası geniş veya dar olabilir, iki göğüs cebi veya düğme detaylı olabilir.

Bunun yanında; tesettür şişme mont ürün bir diğer popüler monttur. Bu dış giyim, genellikle polyester, iplik, yün veya kuş tüyü olan bir dolgu malzemesine ve dolgu malzemesine sahiptir. Bu dolgu malzemesi dış tabakayı yalıtmak için kullanılır.

Tesettür şişme mont modelleri yılın her mevsimine uygun niteliklere sahiptir. Daha çok kış aylarında tercih edilse de bahar aylarında rahatlıkla kullanılabilir.

Şık ve Kullanışlı Mevsimlik Tesettür

Bu Montların tasarımları rahat, yumuşak ve esnek kumaşlardan üretilmiştir. Orta, uzun ve kısa olmak üzere farklı ölçülerde tasarlanmıştır.

Tesettür yazlık kabanlar olarak da bilinen bu dış giyim, sizi hava koşullarındaki ani değişikliklerden koruyabilir. Mevsimlik montlar rüzgarlık olarak da kullanılabilir.

Bazı modeller ayrıca su geçirmezdir, bu da onları yağmurlu havalarda iyi bir seçim haline getirir. İnce dokulu tül katmanları, diğer ürün gruplarında olduğu gibi geniş bir desen ve renk seçeneği vadediyor.

Geniş kenarlı ince tesettür montlar da var. Bunlar, ön taraftaki düğmeler veya fermuarları içerir. Bu tarz modelleri görmek isterseniz Zülays internet sitesine bakabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu