GÜNCEL GELİŞMELER

Milli Ağaçlandırma Günü’nde 6000 Fidan Toprakla Buluştu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Çağlayan Göleti etkinlik alanında fidan dikimi etkinliğine katıldı. Belediye Başkanı Saygı'nın yanı sıra fidan dikimi etkinliğine Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı.

 

Cumhurbaşkanımızın ülke genelinde başlatmış olduğu Milli Ağaçlandırma etkinliği kapsamında fidan dikimi etkinliğinde konuşan Başkan Saygı Mesajında şu ifadelere yer verdi “Cumhurbaşkanlığımızın bugünü milli ağaçlandırma günü olarak belirlemesiyle ülkemizin dört bir yanında bugün ağaç dikim seferberliği yaşanıyor. Biz de buna destek vermek ve katkı sağlamak istedik. Bir ağacı dikip yetiştirmek yıllar alıyor ancak yok etmek maalesef çok kısa sürüyor. Bu yüzden biz özellikle vatandaşlarımızda da bu çevre bilincinin oluşmasını ve ormanlarımızı korumak için herkesin maksimum özen ve gayret içerisinde olmasını istiyoruz” dedi.

 

“BİR HAYATLA BİR FİDAN YEŞERİYOR”

Bozkır Belediyesi olarak gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak adına İlçemizde sürdürdüğümüz Hoş Geldin Küçük Melek Projemiz kapsamında yeni doğanlar için 16 Kasımda Akçapınar Mesire Alanında ağaç dikme etkinliğimizide sizlerle paylaşmak istiyorum. Hayata yeni gözlerini açan her bir bebeğimiz adına bir fidan dikimi gerçekleştireceğiz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu