EKONOMİ HABERLERİ

Huobi Global, Ethereum birleşmesini kutlamak için iki milyon dolarlık bir işlem yarışması başlattı

Huobi Group bünyesindeki dünya lideri kripto varlık alım satım platformu olan Huobi Global, bugün Huobi İşlem Yarışması’nı başlattığını duyurdu. İki milyon USDT'lik büyük ödül havuzu ile bu işlem yarışması, yaklaşmakta olan Ethereum birleşmesini kutlamak ve kripto para ile işlem yapan kullanıcıların, Huobi'nin farklı seviyelerdeki kullanıcılara kademeli avantajlar sağlayan yeni Prime üyelik programına katılmaya teşvik etmek için tasarlandı.

 

Merakla beklenen yarışma, 5-15 Eylül 2022 arasındaki 10 günlük bir süre boyunca kullanıcıları karşı karşıya getirecek. Bu on günün her birinde, Huobi işlem hacimlerini takip edecek ve en iyi kullanıcıları halka açık bir puan tablosunda sıralayacak. Liderlik tablosunda yerini alacak kadar yetenekli kullanıcılar, iki milyon USDT'lik büyük ödül havuzunu paylaşacak ve en iyi kullanıcılar 50.000 USDT'ye kadar bireysel ödül kazanacak. Katılımcılar, Prime üyelik seviyelerine göre üç seviyeden birinde gruplandırılacaktır: Yeni Yatırımcılar, Yetenekli Yatırımcılar ve Usta Yatırımcılar. Yarışma boyunca, kullanıcıların sınıflandırmaları, işlem hacimlerine bağlı olarak değişebilir.

 

Yarışma aynı zamanda kripto para ile işlem deneyimini daha eğlenceli ve etkileşimli hale getirmek için tasarlandı. Good Luck ödüllerimiz, yeni yatırımcı akışı için işlem hacmi gereksinimlerini karşılayan tüm katılımcılara açıktır; katılımcılar ayrıca 10.000 USDT ödül havuzunun bir kısmını kazanmaya hak kazanırlar.

 

Ek olarak, bu yarışma Ethereum ana ağının Proof-of-Stake Beacon Chain ağı ile yakında birleşmesini kutlayacak. Bu, Ethereum'un ölçekleme sorunlarını hafifletebilecek ve işlem hızlarını hızlandırabilecek yükseltmeler için temel oluşturacak ve Katman-1 blok zinciri ve bir bütün olarak endüstri için yeni olanaklar açacaktır. Dahası, eğer kullanıcılar yarışma sırasında Ethereum ve diğer belirtilmiş tokenleri alıp satarlarsa, alım satım miktarları bilinmeyen bir değişkenle çarpılarak hacimleri ve ödül kazanma şansları artar.

 

Bu işlem yarışması, Huobi Global'in aktif kullanıcılara indirimli işlem ücretleri ve diğer avantajlar sağlayan yeni, kapsamlı Prime üyelik programını başlatmasından kısa bir süre sonra gerçekleşiyor. 30 günlük spot işlem hacimleri ortalama 10.000 USDT olan yatırımcılar en düşük seviye için hak kazanacak; Türev işlem hacimleri 100.000 USDT veya varlıkları en az 2.000 USDT olanlar da hak kazanacaklar. Program, yeni üyeler için eşiği düşürerek ve ayrıca hem spot hem de türev kullanıcılarına uygunluk sağlayarak rakiplerinden ayrışıyor.

 

Yukarıdaki bilgiler sadece referans içindir. Huobi Global, platformunda herhangi bir dijital varlık, ürün veya promosyonu önermez veya desteklemez. Dijital varlıkların ve dijital varlık türevlerinin ticareti, önemli fiyat oynaklığı nedeniyle yüksek risklerle birlikte gelir. Lütfen tüm riskleri tam olarak anladığınızdan emin olun ve işlem yapmadan önce ihtiyatlı kararlar alın. Lütfen https://www.huobi.com/support/tr-tr/detail/360000188081 adresindeki ayrıntılı risk hatırlatıcımızı okuyun. Huobi Global, ticari kayıplarınızdan sorumlu olmayacaktır.

 

 

Huobi Global Hakkında

2013 yılında kurulan Huobi Global, beş kıtada ve 160 farklı ülke ve bölgede on milyonlarca kullanıcısı olan dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biridir. Uzun yıllardır spot, türevler ve Bitcoin işlemlerinde kripto para birimi endüstrisine öncülük ederek finansal özgürlüğü güçlendirmeye ve yeni küresel zenginlik yaratmaya kendimizi adadık. Altyapımız, operasyonlarımız ve tekliflerimiz, yerel uzmanlıkla desteklenen güçlü küresel müşteri destekleriyle, kullanıcı güvenliğine ve sektör uyumluluğuna öncelik veren süreçler ve standartlar üzerine kuruludur. Tüm kullanıcılar için gerçekten müşteri odaklı, güvenli ve sürdürülebilir benzersiz bir alım satım ortamı sunarak uzun vadeli başarılarını sağlar. Daha fazla bilgi için www.huobi.com adresini ziyaret edin.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu