EKONOMİ HABERLERİ

Corendon Airlines’tan kış uçuşlarında yüzde 50 indirim

Avantajlı fiyatlarla kış tatiline uçma keyfi!

 

Kış tatilini henüz planlamayanlar, Corendon Airlines’ın kış uçuşlarında yüzde 50’ye varan indirim kampanyası ile avantajlı fiyatlardan yararlanabilecek.

 Tatil Havayolu Corendon Airlines, kış aylarında da tatilin tadını çıkarmak isteyen yolcuları mutlu edecek bir kampanyaya başladı. 2022/2023 kış sezonu uçuş programını açıklayan Corendon Airlines, 1 Kasım 2022 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında tüm uçuşlarda yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

 

“Tatil hiç bitmesin” diyenler, Corendon Airlines ile Birleşik Krallık, Almanya, Belçika, Avusturya, Danimarka, İsviçre ve Polonya’dan Avrupa’nın en popüler tatil destinasyonlarına avantajlı fiyatlarla uçma keyfini yaşayacak. Türkiye çıkışlı kış hatlarında da yüzde 50’ye varan indirim sunan Corendon Airlines, kış ayları boyunca Antalya, İzmir, Eskişehir, Kayseri ve Zonguldak’tan da Avrupa’ya direkt uçuşlar düzenleyecek. 

 

15 Eylül’e kadar corendonairlines web sitesi üzerinden yapılacak rezervasyonlarda geçerli olan yüzde 50’ye varan indirim kampanyası, 1 Kasım 2022-31 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecek uçuşları kapsıyor. 50.000 koltuk ile sınırlı kampanyadan rezervasyon yapan yolcular, aynı rezervasyon esnasında gidiş ve dönüş biletlerini birlikte almaları durumunda ekstra yüzde 10’a varan indirimden de yararlanabilecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu