GÜNCEL GELİŞMELER

Küçüklerden Büyük Davranış

Gazi Osman Paşa İlkokulu, Hayat Ağacı Derneğine düzenli olarak yardım etmeye devam ediyor. Her eğitim-öğretim yılında Gıda Bankasından yardım alan ihtiyaç sahipleri için çeşitli yardım kampanyaları düzenleyen Gazi Osman Paşa İlkokulu, birinci ve ikinci dönem olmak üzere oyuncak, hikâye kitabı ve kumbarada para toplayarak Hayat Ağacı Derneğine katkı sağlıyor.

 

Gazi Osman Paşa İlkokulu Sınıf öğretmeni Yücel Budak’ın öncülüğünde yardımlaşma ve dayanışmayla ilgili faaliyetleri bir gelenek haline getiren öğrenciler, ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin mutluluğunu yaşıyor.

 

Sınıf Öğretmeni Yücel Budak’ın öğrencileri, birinci sınıftan itibaren, her yıl ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım kampanyalarına katılarak okuldan mezun oluyor.

 

Yardımlaşmayı ve başkalarına saygılı olmayı, çeşitli kampanyalar ile tecrübe eden öğrenciler, “Ağaç yaş iken eğilir” atasözüne uygun şekilde iyilik etmenin önemini küçük yaşlarda öğreniyor.

 

Öğretmenlerinin yönlendirmesi ile ihtiyaç sahiplerine katkı sağlamak için birbirleri ile yarışan öğrenciler, birinci dönemin sonuna harçlıklarından Hayat Ağacı Derneği için kumbarada para biriktirdiler.

 

Gazi Osman Paşa İlkokulu 3 / A Sınıfı öğrencileri, 2022 – 2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sonunda, topladıkları hikâye kitabı, oyuncak ve 2 bin 123 TL’lik nakit yardımı, Sınıf Öğretmeni Yücel Budak nezaretinde Hayat Ağacı Derneği’ne teslim ettiler.

 

Yardım kampanyasına katılan öğrenciler, Hayat Ağacı Derneği bünyesindeki Gıda Bankasının gıda, giyim, temizlik ve diğer reyonlarını gezdi. Market görünümündeki Gıda Bankasının çalışma yapısı ile ilgili bilgi verilen öğrenciler, burada bulunmaktan ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaktan dolayı mutluluklarını ifade ettiler.

 

Sınıf Öğretmeni Yücel Budak, öğrenci ve velilerin katkısı ile yardım topladıklarını belirterek, Sivaslı hayır sahiplerini Hayat Ağacı Derneği’ne bağış yapmaya davet etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu