GÜNCEL GELİŞMELER

Hepsiburada ve Kral Şakir’den okula dönüşe özel kampanya

Hepsiburada ve Kral Şakir, miniklerin okul heyecanına kaçırılmayacak bir kampanya ile ortak oluyor. Çantadan tişörte, oyuncaktan bakım ürünlerine miniklere özel tüm lisanslı tasarımları Hepsiburada’da satışa sunulan Kral Şakir’in okuma ve aktivite kitapları da, okula dönüşe özel kampanya dahilinde  2-3 Eylül’de sepette 15 indirimle çocuklarla buluşacak.

 

Hepsiburada ve çocukların sevdiği çizgi kahraman Kral Şakir, yeni bir işbirliğiyle okula dönüşe hazırlanan küçüklere özel bir sürpriz hazırladı.

 

Anne ve babalar, kırtasiye malzemelerinden tişörtlere, oyuncaklardan hijyen ürünlerine, ayakkabılardan çantalara ve ev tekstiline tüm lisanslı Kral Şakir tasarımlarını, Hepsiburada kalitesi, hızı ve güvenilirliğiyle tek ‘tık’ ile kolayca alarak çocuklarınının okul heyecanına ortak olabilecek. Tüm lisanslı Kral Şakir ürünleri Hepsiburada platformundaki ‘Kral Şakir’le okula dönüş başlasın’ sekmesi üzerinden küçüklerle buluşuyor. İşbirliği dahilinde ayrıca, Kral Şakir ve arkadaşlarının heyecan dolu maceralarını konu alan eğitici ve öğretici okuma ve aktivite kitapları, 2-3 Eylül tarihlerinde geçerli olacak sepette net 15 indirim kampanyasıyla  çocukların kütüphanesinde yerlerini alacak.

 

Okula dönüşte diğer fırsatlar

 

Türkiye’nin Hepsiburadası, küçükleri sevindirecek Kral Şakir iş birliğinin yanı sıra, okula dönüş öncesi tüm kitap ihtiyaçlarına yönelik fırsatlar, sürpriz hediye ve indirimlerle dolu kaçırılmayacak kampanyalarla, ailelerin bütçelerine destek oluyor. Ders ve sınava hazırlık kitaplarıyla en sevilen çocuk edebiyatı eserleri de dahil seçkin yayınevlerinin sunduğu birçok kitap ve eseri kapsayacak bu kampanya ile, 1-30 Eylül tarihleri arasında tüm sınıf ve sınav kitaplarında geçerli sepette net 15 indirim fırsatı sunuluyor.

 

Tudem Yayınları’nda 100 TL ve üzeri alışverişte Sınav Kalem Seti Hediye, İşler Yayın Grubu kitaplarında 150 TL ve üzeri alışverişe anında 20 TL İndirim, Palme Yayıncılık kitaplarında sepette 15 Net İndirim, İş Bankası Kültür Yayınları Çocuk Kitapları’nda 5 Kitap 50 TL + Kargo Bedava gibi kampanyalar, Hepsiburada’da okula dönüş alışverişlerini tamamlayan aileleri bekliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu