TEKNOLOJİ HABERLERİ

Google’ın Sizin Hakkınızda Depoladığı Gizlilik Verilerini Görebilirsiniz 

Google’ın Sizin Hakkınızda Depoladığı Gizlilik Verilerini Görebilirsiniz 

Google yaygın kullanılan bir internet arama motorudur. Google’ın sizin hakkınızda depoladığı gizlilik verilerini görebilirsiniz. Bu durum mümkün hale gelmiştir.

Google’ın sizin hakkınızda depoladığı gizlilik verilerini görebilirsiniz. Hizmetleri herkese açık olan Google, tüm gizlilik kayıtlarını da sizinle paylaşır. Bu şekilde karşılıklı güven ilişkisi kurulmuş olur. Bu oldukça büyük bir sorumluluk anlamına gelir. Kullanıcılar, bilgi kontrolü açısından Google yetkililerine güvenmiş olur.

Google Gizlilik ve Güvenlik

Google hangi bilgileri neden topladığı ile ilgili bilgileri paylaşır. Bu tür bilgi paylaşımlarında oldukça şeffaf bir yaklaşıma sahiptir. Hizmetleri kullanmadan önce hangi şartları kabul ettiğiniz de uygulamaların girişinde yer almaktadır. Size gösterilen haber ve arama sonuçları da, Google üzerinden verdiğiniz izinlere bağlıdır. Google gizlilik ve güvenlik açısından sizlere geniş bir alan sunar.

Google Gizlilik Politikası Son Güncelleme

Google alınan kararları anında kullanıcılarla paylaşır. Bu aşamada kullanıcılar ve Google arasında karşılıklı güven ilişkisi bulunur. Google gizlilik politikası son güncelleme de kararın alınmasının ardından kullanıcılarla paylaşılmıştır. Chrome bu güncelleme ile güvenlik ayarlarını yeniden yapılandırmıştır. Kullanıcıların bilgileri daha korunaklı hale getirilmiştir. Bu durum Google kullanımını da arttırmıştır. Google hesabı üzerinden depolanan bilgiler de, Google tarafından korunmaktadır. Bu bilgiler kesinlikle üçüncü kişilerle paylaşılmaktadır. Bununla ilgili tüm bilgiler, Google kullanım politikaları arasında da yer almaktadır.

Gizlilik Politikası Nedir?

Gizlilik politikalarının temeli yasalarla korunur. Bu açıdan her şirketin bu kurallara uyması gerekir. Aksi takdirde çok yüksek oranlarda ceza yazılır. Veri Koruma Kanunu, tüm kişisel bilgileri güvence altına alır. Kanun içeriği, gizlilik politikası nedir? sorusuna da cevap niteliğindedir. Kişisel verilerin korunması kanunu, kullanıcıların tüm bilgilerini güven altında tutar. İnternet sitesi ya da diğer uygulamalar üzerinden asla veri hırsızlığı yapılamaz. Kişilerin bilgileri paylaşılamaz.

Telefonda Gizlilik Ayarı

Kullanıcılar, internet kullanımları esnasında verilerinin güvenle saklandığını bilmek ister. Bu nedenle tüm bilgiler şirketler tarafından özenle korunur. Telefonda gizlilik ayarı, Android ya iPhone cihazlar üzerinden kolaylıkla yapılabilir. Bu şekilde kullanımlar daha korunaklı hale gelmiş olur. Aynı zamanda kullanıcılara gizlilik sözleşmesi etrafında yeni kullanım alanları açılmış olur.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu