EKONOMİ HABERLERİ

Pazarlama Ustası Rick Jackson Veeam’in Yeni CMO’su Oldu

Eski VMware, Qlik ve Rackspace CMO’su, Modern Veri Koruma’da Pazar lideri  olma hedefine ulaşmasına katkı sunma üzere Veeam’e katıldı

 

Modern Veri Koruma’nın sunduğu yedekleme, kurtarma ve veri yönetimi çözümlerinde lider olan Veeam® YazılımRick Jackson’ı CMO (Chief Marketing Officer) olarak atadığını duyurdu.  Deneyimli pazarlama lideri Jackson, daha önce Qlik, Rackspace ve VMware'de baş pazarlama rolleri üstlenmişti. Jackson Bulut, Sanal, Fiziksel, Hibrit, Hizmet Olarak Yazılım (SaaS) ve Kubernetes ortamlarında Pazar lideri Modern Veri Koruma çözümleriyle marka tercihi olan ve ve sürekli büyümesini devam ettiren Veeam'in küresel pazarlama organizasyonuna liderlik edecek. 

 

Kariyeri boyunca teknolojinin ön saflarında yer alan Jackson, küresel pazarlama organizasyonunu yönettiği ve şirketin uçtan uca bir veri ve analitik SaaS şirketine dönüşümüne liderlik eden ekibinin bir parçası olduğu Qlik'te sekiz yıl geçirdikten sonra Veeam'e katıldı. Jackson ayrıca, CMO olarak görev yaptığı VMware'de sanallaştırmadan bulut altyapısına dönüşüm sürecine katkı sundu ve Yazılım Tanımlı Veri Merkezi (SDDC) girişimini başlattı.  Jackson'ın Veeam ve Veeam'in pazar lideri ürünleriyle ilk tanıştığı yer VMware oldu. Jackson, California Eyalet Üniversitesi, Northridge'den bilgisayar bilimleri alanında lisans derecesine sahip.

 

"Gelişiminin bu noktasında Veeam'e katılmak heyecan verici" diyen Veeam CMO'su Rick Jackson, “İşletmelerin sahip olduğu en önemli varlık olan veriler tehdit altında ve kötü niyetli saldırılara ve plansız kesintilere karşı her zamankinden daha savunmasız. Veeam, tüm dünyada 450.000 kuruluşu koruyan güvenilir bir çözüm. Başarısı, mükemmel çalışanlarının, güçlü ortaklarının, sadık topluluklarının ve üstün ürünlerinin birleşiminden geliyor. Birinci sınıf bir organizasyonla ve son derece yetenekli ve yenilikçi bir pazarlama ekibiyle çalışmayı dört gözle bekliyorum.” şeklinde konuştu.

 

“Rick'in büyüme ve endüstriyel dönüşüm sayesinde yüksek performans gösteren global pazarlama ekiplerine liderlik etme konusundaki kanıtlanmış deneyimi, veri korumada tartışmasız 1 numaralı lider olma yolculuğumuza devam ederken değerli stratejik ve sektörel öngörüler getirecektir" diyen Veeam CEO'su Anand Eswaran, “Rick, markamızı ve itibarımızı yükseltmemize ve sürdürülebilir başarı için kendimizi konumlandırmamıza yardımcı olacak geniş ve derin bir deneyime sahip. Rick'in güçlü pazarlama organizasyonumuzla birlikte çalışarak, büyüme, inovasyon ve pazar liderliği konularında şirkete nasıl katkılar sunacağını görmek için sabırsızlanıyorum"

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu