GÜNCEL GELİŞMELER

Ege Üniversitesinde “Fikrini Yeşert” yarışması düzenlenecek

ÇEVMER’den “Sürdürülebilir Bir Peyzaj İçin Sen De Fark Yarat” temalı anlamlı yarışma

 

Hayata geçirdiği uygulamalarla ulusal ve uluslararası çevre ve sürdürülebilirlik platformlarında kendisini kanıtlayan Ege Üniversitesi hedeflerini daha da ileriye taşıyor. ÇEVMER tarafından “Sürdürülebilir Bir Peyzaj İçin Sen De Fark Yarat” temalı anlamlı “Fikrini Yeşert” yarışması düzenlenecek.

 

Ege Üniversitesinde, Rektör Budak’ın vizyonerliğinde pek çok nitelikli çevre ve sürdürülebilirlik projesi hazırlanarak, uygulamaya geçirildi. Ege Bölgesi başta olmak üzere, çevre sorunlarının çözümünde liderlik yapan EÜ Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇEVMER), yeni dönemde de çevre bilinci konusunda farkındalık yaratmak amacıyla birçok etkinlik gerçekleştirecek.  Ege Üniversitesinde sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarını güçlendirmek, kalıcı hale getirmek ve ulusal ve uluslararası rekabet gücünü artırmak amacıyla tüm akademik birimlerin katılımı ile  “Fikrini Yeşert” yarışması düzenleniyor.

 

ÇEVMER tarafından “Sürdürülebilir Bir Peyzaj İçin Sen de Fark Yarat” temasıyla düzenlenen etkinliğin ödül töreni 31 Ekim’de gerçekleştirilecek. Yarışması ile fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokulları bahçelerinde yapacakları yeni düzenlemelerle birbirleriyle yarışacaklar. Bu kapsamda, görsellik, sürdürülebilirlik ve çevre sorunlarına çözüm önerisinde bulunan çalışmalar ödüllendirilecek. “Fikrini Yeşert” yarışması ile ilgili koşullara, başvuru formuna ve detaylı bilgiye ÇEVMER web sitesi üzerinden ulaşılabilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu