TEKNOLOJİ HABERLERİ

God Of War PC Çıkış Tarihi Ve Fiyatı Belirlendi

God Of War PC Çıkış Tarihi Ve Fiyatı Belirlendi

PlayStation’ın en önemli oyunlarından biridir. God of War (2018)  PC için çıkış yapacak ve  bununla God of War PC çıkış tarihi ve fiyatı paylaşıldı.

Sony, PlayStationa özel oyunlarını PC oyuncuları için yayınlıyor.  God of War oyununun PC için ise çıkış yapacağından bahsediliyordu ve  bugün itibari ile Sony, internetteki dedikoduları doğruladı. Bunun beraberinde resmi duyurularında ise God of War PC çıkış tarihi ve fiyatı paylaşıldı.

2018 yılında PlayStation 4 için çıkış yapmış olup  ve  God of War, PC oyuncuları ile buluşacak. Oyunun çıkış tarihi düşünüldüğü gibi yıllar sonra değildir.

God Of War Türkiye Fiyatı

God of War Steam ve Epic Games Store sayfaları duyuru ile birlikte yayınlandı. Oyun, hem Steam hem de Epic Games Store üzerinde uygun fiyatlar ile sahiplerine kavuşacak.

God Of War PC Sistem Gereksinimleri God of War Pc Sistem Gereksinimleri

God of War PC minimum sistem gereksinimleri ise nelerdir şu şekilde sıralanabilir;

  • Windows 10 64-bit İşletim Sistemi
  • Sürüm 11 DirectX
  • 80 GB kullanılabilir alan depolama

God of War PC önerilen sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Henüz paylaşılmadı
  • Ekran Kartı: Henüz paylaşılmadı
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
  • God of War PC trailer

God Of War PC Özellikleri Neler Mi?

PC için daha da geliştirilmiş çarpıcı görseller  en üst performansı sunabilmek için kilidi kaldırılan kare hızlarıyla, destekleyen cihazlarda [MU1] gerçek 4K çözünürlüğü ile  keyfini çıkarın. Daha yüksek çözünürlüklü gölgeler. Geliştirilmiş ekran alanı yansımaları.  GTAO ve SSDO eklentileri ile çok daha fazlasını sunuyor. Geniş grafik seçenekleriyle birlikte hazır ayarıyla kendi ayarlarınızı belirleyin.

Kalite, performans ile birlikte buluşuyor.

Nvidia GPU’larında kare hızlarını artırmak  güzel ve keskin görüntüler elde etmek için NVIDIA Derin Öğrenme Süper Örnekleme teknolojisinin yapay zekâ gücünden yararlanın. Arzu ettiğiniz tepkisel oyun deneyimiyle daha hızlı tepki verebilir.  Daha sert kombolar yapabilmenizi sağlayan NVIDIA Reflex düşük gecikme teknolojisini kullanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu