GÜNCEL GELİŞMELER

İYİ Parti’den Başkan Erdem’e teşekkür ziyareti

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret eden İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü ve yönetimi, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde İYİ Parti’ye yer vermesinden dolayı Başkan Erdem’e teşekkür etti.

 

İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti. Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Osman Ayradilli ile Mehmet Temirtaş da yer aldı.

 

Türkiye gündeminin konuşulduğu ziyarette İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü, “Millet İttifakı’nın gücünü Bursa’ya ve Türkiye’ye hissettireceğiz” dedi.

 

Öncü, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen İYİ Partili Meclis Üyesi Mehmet Temirtaş için de Başkan Turgay Erdem’e teşekkür etti.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, Nilüfer’deki hizmet kalitesini artırmak için çalıştıklarını vurguladı. Başkan Erdem, “Kent nüfusunun 500 bini geçmesiyle birlikte, başkan yardımcılığı için bir hakkımız daha oldu. Bu görevi daha önce düşünüyorduk. Biraz geç kaldık. Bundan sonraki süreci arkadaşlarımızla birlikte yürütmeye devam edeceğiz. Amacımız, Nilüferliler’e daha iyi hizmet verebilmek” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu