GÜNCEL GELİŞMELER

Cazın ve Stand-Up’ın Merkezi Zorlu PSM’nin Sevilen Mekanı Touché Yeni Sezona Hazır

Zorlu PSM’yi caz ve stand-up’ın merkezine dönüştüren touché, caz performansları, stand-up gösterileri ve özel etkinlikleriyle Zorlu PSM’nin 10. sezonunda da seyircileri unutulmayacak müzikal deneyimlere davet ediyor. Zorlu PSM’nin sevilen mekanı touché, yeni sezonda da müzikseverleri ve stand-up izleyicilerini ağırlamak için sabırsızlanıyor. 16 Eylül’de Avusturya’nın dünyaca  ünlü caz divası Simone Kopmajer ve usta davulcu Reinhard Winkler’ın yer alacağı Standards & Simone Kopmajer ile kapılarını açacak olan touché, sezon boyunca merakla beklenen caz ve stand-up etkinliklerine ev sahipliği yapacak. 

 

Zorlu PSM’nin en gözde mekanlarından biri olan touché, sevilen stand-up ve caz performanslarını Eylül ayı itibarıyla seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Zorlu PSM, kahkahalarla dolu bir akşamı veya birbirinden özel caz performanslarını deneyimlemek isteyen tüm sanatseverleri kendine has ambiyansıyla ve menüsüyle gözde mekanı touché’ye davet ediyor. Eylül ayının seyircileri bekleyen touché etkinliklerinin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz; 

 

STANDARDS & SIMONE KOPMAJER // 16 EYLÜL // touché // 21.00 

Avusturya’nın dünyaca ünlü caz divası Simone Kopmajer ve usta davulcu Reinhard Winkler, piyanoda Coşkun İnsel, kontrbasta Baran Say, saksafonda Yahya Dai’ dan oluşan Standards grubu ile birlikte touché’ye konuk olacak. Kopmajer, caz standartları ve kendi kompozisyonlarından oluşan seçkisiyle  ile 16 Eylül’de touché’de. 

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları;

Genel Satış Fiyatı: 154,00 TL

 

FİKRİ KARAYEL JAZZ ENSEMBLE // 17 EYLÜL // touché // 21.00 

Müzik kariyerinin başından beri caz soundlarını her daim cebinde taşıyan Fikri Karayel, konserlerinde sürekli birlikte sahne aldığı caz müzisyenleri ile birlikte “Fikri Karayel Jazz Ensemble” projesini seyirciyle buluşturuyor. Fırtına Kral (D), Tolga Bilgin(T), Tolga Erzurumlu(K), Ozan Musluoğlu(B) ile Fikri Karayel şarkılarının yeni aranjeleri ve tutkunu olduğumuz caz eserlerinin yeni yorumlarıyla caz sahnesinde sesini duyurmaya devam ediyor. Fikri Karayel Jazz Ensemble 17 Eylül’de Zorlu PSM touché’de.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik : 21.00

 

Bilet Fiyatları;

Ön Satış Fiyatı: 176,00 TL

 

 

BAR PSİKOLOĞU PSİKOGÖSTERİ // 20 EYLÜL // touché // 21.00

İlk perdede sıklıkla sorulan ve merak edilen konuları tiyatral, keyifli ve bar muhabbeti tadında yalın bir dille anlatan Bar Psikoloğu, ikinci perdede seyircilerden gelen sorulara bilimsel bulgular aracılığıyla ve kendi süzgecinden geçirdikten sonra cevaplar vererek interaktif bir muhabbet ortamı sunuyor. Gerçek ve girişimci bir psikoloğun psikoloji-psikoterapi klişelerini konu aldığı bir psikoloji talk show’u olan Bar Psikoloğu, 20 Eylül’de  Zorlu PSM’nin sofistike mekanı touché’de!

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları;

Genel Satış Fiyatı: 198,00 TL 

 

CEM TUNCER QUINTET // 22 EYLÜL // touché // 21.00

Cem Tuncer Quintet, beste ve aranjmanları kendisine ait olan orijinal müzikler çalıyor. Modern caz sahnesinin gözde isimlerini bir araya getiren grup, uzun yıllardır beraber çalmanın verdiği keyifle beste ve aranjmanlarını 22 Eylül’de Zorlu PSM touché’de dinleyiciyle buluşturacak.

 

Barış Doğukan Yazıcı (trompet)

Engin Recepoğulları (tenor saksafon)

Alper Yılmaz (bas)

Ediz Hafızoğlu (davul)

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları;

Genel Satış Fiyat: 154,00 TL

 

SARP MADEN 4 // 23 EYLÜL // touché // 21.00 

Sarp Maden, Ercüment Orkut, Alper Yılmaz ve Derin Bayhan’dan oluşan dörtlü, karşılıklı etkileşime dayanan spontane ve sürprizli bir müzik yapıyorlar. Farklı albümlerde yayınlanmış farklı bestelerinden oluşan repertuarlarıyla bu dörtlü, müziklerinde jazz, latin jazz, blues ve rock gibi farklı tarzların unsurlarını kendi özgün çizgilerinde kullanıyorlar. Sarp Maden 4, 23 Eylül’de Zorlu PSM touché’de!

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları;

Genel Satış Fiyat: 154,00 TL

 

SELEN BEYTEKİN PROJECT // 24 EYLÜL // touché // 21.00 

8 yaşında piyano eğitimine başlayan Selen Beytekin, Ergican Saydam’ın özel öğrencisi olarak çalışmalarını sürdürdü. A Cappella korolarda deneyim kazanıp, koro yönetip daha sonra kendi korosunu kuran sanatçı 2007 yılında piyano çalıp şarkı söylemeye başladı. Kendi programını yapmaya başladıktan sonra Aşkın Arsunan, Ricci Benson, Spyro Gyra, Atilla Şereftuğ, Fatih Erkoç, Kerem Görsev ve Tony Jones gibi birçok kıymetli caz müzisyeniyle sahne aldı. Yurtdışında da konserlerini vermeye devam eden caz müzisyeni, eşsiz ekibiyle 24 Eylül’de Zorlu PSM touché’ye konuk oluyor!

 

Barış Doğukan Yazıcı – Trompet

Burak Dursun – Trombon

Batu Şallıel – Saksofon

Ercüment Orkut – Piyano

Alper Yılmaz – Bas

Ferit Odman – Davul

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları;

Ön Satış Fiyatı : 198, 00 TL 

 

ERCÜMENT ORKUT ‘SOLO’ // 30 EYLÜL // touché // 21.00 

Albüm kayıtları, film – dizi müzikleri  ve birçok projede icraları, düzenlemeleri  ve kompozisyonları ile aktif olan sanatçı, ilk kez solo piyano konserini Zorlu PSM touché’de sahneye koyacak. Bu özel gecede 2015 yılında yayınladığı 'Low Profile', 2018 yılında yayınladığı 'Persona' albümlerinde bulunan orjinal bestelerinden seçkiler kadar, henüz kaydedilmemiş besteleri ve değer verdiği eserlerden oluşan, doğaçlama kesitlerle sarılı bir performans sergileyecek. Ercüment Orkut ‘Solo’ 30 Eylül’de Zorlu PSM touché’de!

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları;

Genel Satış Fiyat: 154,00 TL

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu