TEKNOLOJİ HABERLERİ

NakitCoins ile kripto varlıklarınızı kolayca nakde çevireceksiniz.

NakitCoins ile kripto varlıklarınızı kolayca nakde çevireceksiniz.

NakitCoins ile kripto varlıklarınızı kolayca nakde çevireceksiniz.

Kripto paralara yatırım yapanların belki de en büyük rahatsızlık duydukları konuların başında yaptıkları yatırımı hızlıca nakde çevirememek gelmektedir. Bunun en önemli sebebi mevcut düzende kripto para satın almak için iki farklı aracı kuruma ihtiyaç duyulması gelmektedir. Halihazırda bir kripto para borsasından kripto para satın almak için bir de harici olarak farklı bir bankadan aktif bir banka hesabına ihtiyaç duyulmaktadır. Durum böyle olunca da iki farklı komisyon ödenerek kripto para yatırımı yapılmaktadır.

Bu durumu önleyebilmek için yapılan çalışmalar neticesinde artık Nakitcoins sayesinde kripto para varlıklarının nakde dönüşmesi çok kolay bir şekilde gerçekleşebilmektedir. NakitCoins bu kolaylığı kurmuş olduğu fiziki döviz büroları aracılığıyla sağlamaktadır.

NakitCoins’in halihazırda tüm Türkiye’de 3 adet fiziki kripto para yatırım bürosu bulunmaktadır. Bu bürolardan 2’si İstanbul’da yer alırken 1’i Ankara’dadır. NakitCoins İstanbul bürolarından Taksim Gümüşsuyu’nda yer alan büro aynı zamanda NakitCoins’in Türkiye merkezidir. NakitCoins’in İstanbul’daki diğer bürosu ise Kapalı Çarşı’da yer almaktadır.

NakitCoins aracılığıyla kripto yatırımı nasıl yapılır?

 

NakitCoins fiziki döviz büroları aracılığıyla kripto para yatırımı yapmak için NakitCoins cüzdan uygulamasına ihtiyaç duyacaksınız. NakitCoins cüzdan uygulamasından açmış olduğunuz hesap ile NakitCoins bürosundan çekmek ya da büroya yatırmak istediğiniz kripto para varlık miktarını cüzdan uygulamasından talep edersiniz. Yaptığınız bu talebin ardından bürodaki gişe görevlisine iletmeniz için uygulama tarafından talebinizi talimat haline getiren bir kod size iletilir. İletilen bu kodu gişe görevlisine bildirdikten sonra gişe görevlisi talebinizi anında yerine getirir. Kripto paranızı bozdurma ve nakde çevirme yönündeki talebiniz anında yerine getirilir.

 

İşte NakitCoins tarafından sunulan hizmetin en önemli farkı; nakit çekme işleminin güvenli ve hızlı yapılmasının sağlanmasıdır. NakitCoins’i rakiplerinden ayıran bir diğer önemli nokta da kripto para varlığının NakitCoins’ten daha hızlı nakde çevrilebilecek ikinci bir yönteminin olmamasıdır.

 

NakitCoins – Sık Sorulan Sorular

 

NakitCoins’ten yapılan işlemlerin komisyonu nedir?

 

NakitCoins bürolarından yapılan işlemin komisyon oranı %8’dir. Ayrıca yapılacak işlemin minimum tutarı 10 USD/EUR olarak belirlenmiştir.

NakitCoins cüzdan uygulaması üzerinden kredi kartı ile alım yapılabilir mi?

 

NakitCoins cüzdan uygulaması üzerinden kredi kartı ile kripto para alımı veya satımı yapılamaz. NakitCoins platformları üzerinde kredi kartı ile işlem yapılabilecek tek platform, NakitCoins fiziki kripto para alım satım bürolarıdır. Burada da sadece kripto para alım işleminde kredi kartı kullanılabilmektedir.

NakitCoins bürosundan kredi kartı kullanılarak alımı yapılabilecek kripto varlıklar nelerdir?

 

NakitCoins fiziki kripto para alım satım bürolarından kredi kartı kullanılarak alımı yapılabilecek kripto varlıklar arasında şimdilik sadece Bitcoin, Ethereum ve Litecoin yer almaktadır.

NakitCoins döviz bürosu ortaklarından USD dışında işlem yapılabilir mi?

 

NakitCoins çözüm ortaklığı programına kaydolarak mevcut kuyumcu ya da döviz bürosunu fiili bir NakitCoins şubesine çeviren tüm NakitCoins çözüm ortaklarından USD dışında para birimleri ile kripto para alım satımının yapılması mümkündür.

NakitCoins cüzdan hesabının oluşturulabilmesi için ne gerekmektedir?

 

NakitCoins cüzdan hesabı için gerekli olan tek şey geçerliliği devam eden bir e – posta adresidir. Geçerli olan e – posta adresine gönderilecek onay postasını onayladıktan sonra hesap kaydı kolayca gerçekleştirilmektedir. Ardından NakitCoins’in sunduğu tüm kolaylıklardan anında yararlanmaya başlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu