GÜNCEL GELİŞMELER

Büyükşehir’in Yol Bakım Timi gece gündüz demiyor

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece geç saatlerde trafiği aksatmamak için asfaltlama yapan Yol Bakım Timi, İzmit Ömer Türkçakal Bulvarında ve Kartepe Köseköy Şehit Turgut Çiçek Caddesinde gece yarısı asfaltlama yaptı. Trafiğin olmadığı saatlerde asfaltlama yapan Yol Bakım Timi, kısa sürede çalışmalarını tamamlayarak sabaha kadar yolu düzenleyerek, güvenli bir şekilde vatandaşın kullanımına sundu.

 

GECE GEÇ SAATLERDE ASFALTLANDI

Kent genelinde birçok farklı noktada sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar bakım, onarım ve yapım çalışmaları yapan Yol Bakım Timi, yollarda ve kaldırımlarda bozuk asfalt ve çukur bırakmıyor. Yollarda ve kaldırımlarda meydana gelen bozulmalar, çukurlar, deformasyonların yaya ve araçlara olası bir zarar vererek kazalara sebebiyet vermemesi için hızlı bir şekilde talep edilen noktaya ulaşan Yol Bakım Timi, trafiği de aksatmadan onarım çalışmasını kısa bir süre içerisinde tamamlıyor.

 

BOZUK YOL BIRAKMIYORLAR

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, Kocaeli Üniversitesi yolundaki Baki Komsuoğlu Bulvarında bozulan kısmı trimer kazısı ile kazıyarak yeni asfalt ile düzeltti. Gölcük ilçesinde Davutpaşa ve Rauf Denktaş caddelerinde, Kartepe Zirve Yolu, Kandıra Kubuzcu’da asfaltlama, İzmit Yeni Cuma mevkiinde parke tamiri çalışmaları yapılarak vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir şekilde yollarda ulaşım imkânlarından faydalanması için çalışıldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu